Легендарна Віра Ульянченко забула про свій «Заступ» і тепер проситься в Аграрну партію

Легендарна Віра Ульянченко забула про свій «Заступ» і тепер проситься в Аграрну партію
Раніше Ульянченко очолювала політичний проект «Заступ»
Фото agropolit.com

Ульянченко вважає, що у Аграрної партії має бути група лідерів, які поведуть за собою людей

Екс-голова політичної партії «Заступ» та близька соратниця екс-президента Ющенка Віра Ульянченко запропонувала лідеру Аграрної партії України Віталію Скоцику взяти її до лав політсили. Про це вона сказала в інтерв’ю виданню Аgropolit.com.

«Хотілося б продовжити розвивати ідеї, котрі були у «Заступі», – зазначила вона. Однак Скоцик не поспішає приймати Ульянченко до політсили. «Чекаю» на відповідь від Віталія Скоцика досі», – додала Ульянченко.

«Потрібна партія, яка говоритиме до людей і про те, як виробництво має поліпшувати їхнє життя. Аграрна ж партія сприймається як політична сила виробників однієї галузі. У цьому й біда. Здається, в Аграрній партії немає драйву та енергії… хоча ідея прекрасна. Їм потрібно виходити на ширший простір», – вважає екс-лідер «Заступу», який на минулих виборах позиціонув себе як захисника інтересів селян і агровиробників.

Ульянченко також додала, що у Аграрної партії має бути група лідерів, які поведуть за собою людей.

Як відомо, раніше Ульянченко очолювала політичний проект «Заступ». Ця партія з’явилася за кілька місяців до позачергових парламентських виборів і 26 жовтня 2014 року посіла 11-те місце за кількістю голосів виборців (2,65%).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: