Лідер «Океан Ельзи» Вакарчук заперечив наміри балотуватися в президенти

Лідер «Океан Ельзи» Вакарчук заперечив наміри балотуватися в президенти
Святослав Вакарчук

Вакарчук заявив, що ніколи не співпрацював з політтехнологами і не замовляв соціологічних досліджень

Український музикант, лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук заявив, що не збирається брати участь у президентських виборах в Україні.

Про це він сказав у відеозверненні.

«Я ніколи не заявляв про президентські амбіції, не збираюсь цього робити і сьогодні. Влада як така мене не цікавить», — сказав Вакарчук.

Він також заявив, що ніколи не співпрацював з політтехнологами, не замовляв соціологічних досліджень на тему його президентських чи інших політичних рейтингів.

«Я з посмішкою ставлюсь до теорій, що, мовляв, мене хтось фінансує, або маніпулює. Я є незалежною людиною», — додав співак.

Нагадаємо, що у період з 28 жовтня до 14 листопада експерти соціологічних агенцій «Соціс», Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), «Рейтинг» та «Центру Разумкова» провели масштабне дослідження серед 20 тисяч українців, в результаті чого отримали такі дані:  якби політичні вибори відбулися найближчими вихідними, Петро Порошенко залучився би підтримкою  16.1% громадян, Юлія Тимошенко – 14.4%, а Святослав Вакарчук – 12.1%.

Повну версію інтерв’ю читайте тут: Соціолог Володимир Паніотто: Є відносно чесні способи маніпуляцій з політичними рейтингами

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: