«Life» скаржиться на монопольне становище МТС та «Київстару» на регіональних ринках

«Life» скаржиться на монопольне становище МТС та «Київстару» на регіональних ринках

Мобільний зв’язок

Оператор «Life» виступає проти тарифної політики МТС та «Київстар»

Голова Антимонопольного комітету Юрій Терентьєв розповів в інтерв’ю «Главкому»про те, що один з гравців ринку мобільного зв’язку скаржиться на своїх конкурентів. А саме: «Life» виступає проти тарифної політики МТС та «Київстар».

«Перший стверджує, що ніби другі, через свою тарифну політику, мають монопольне становище на регіональних ринках. Звісно, можна казати, що є національний ринок телекомунікацій, але основні гравці на ринку мобільного зв’язку кажуть про те, що переважна кількість трафіку (більше 90%) відбувається в рамках навіть не однієї області, а одного населеного пункту», - пояснив ситуацію глава АМКУ.

Терентьєв повідомив, що наразі спеціалісти Антимонопольного комітету вивчають цю ситуацію, отже розслідування триває.

«До цього ще ми здійснювали заходи, наприклад, щодо компанії «Київстар», яка застосовувала дискримінаційні тарифи щодо дзвінків на номери абонентів фіксованого зв’язку. Після наших рекомендацій Київстар, фактично, запровадив дві нові послуги «10 хвилин на міські номери» - абонентна плата 5 грн/місяць та «5 хвилин на міські номери» - 3 грн/місяць», - зазначив Терентьєв.

«Вказані послуги доступні всім абонентам передплаченого зв’язку та можуть замовлятися в необмеженій кількості протягом місяця. Однак є ознаки того, що наші рекомендації, незважаючи на це, не були виконані», - резюмував глава АМКУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: