Листи українських студентів передадуть захопленим морякам в Росію

Листи українських студентів передадуть захопленим морякам в Росію

Марина Порошенко через українських дипломатів передала листи студентів військовополоненим морякам

Фото: прес-служба президента України

Перша леді Марина Порошенко зазначила, що у листах студентів - «щира підтримка з України»

Дружина президента Марина Порошенко зустрілася з міністром закордонних справ Павлом Клімкіним, щоб передати через консула України в РФ листи 24 військовополоненим морякам від студентів з різних університетів України.

«У листах студентів - гордість за наших Героїв та щира підтримка з України», - сказала Марина Порошенко, яку цитує прес-служба президента.

Як відомо, 26 лютого під час візиту Марини Порошенко в Одеську область українська молодь звернулася до першої леді з проханням передати листи українським морякам.

Дружина президента  пообіцяла сприяти цьому через дипломатичне представництво України в Росії.

Українські військові вже понад сто днів перебувають у російському полоні після захоплення у нейтральних водах поблизу Керченської протоки.

Нагадаємо, спецпредставник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер закликав Російську Федерацію звільнити українських моряків.

Як повідомлялося, 25 листопада 2018 року Росія в районі Керченської протоки здійснила пряму військову агресію проти катерів і буксира Військово-морських сил Збройних сил України, в результаті чого 24 українських військових моряків були взяті в полон.

Всі захоплені Росією українські моряки заявили слідству, що є військовополоненими. Міжнародні організації та уряди багатьох країн світу засудили факт російської агресії і вимагають від РФ негайного і безумовного звільнення українських військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: