Литовські митники розслідують ввезення в Україну авто на «євробляхах»

Литовські митники розслідують ввезення в Україну авто на «євробляхах»

В Україні знаходиться понад 59 тис. автомобілів з литовською реєстрацією

Литовські митники на запит української сторони розпочали розслідування щодо законності ввезення та використання на території України транспортних засобів, зареєстрованих на території Литовської Республіки. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби України.

Під час зустрічі в.о. голови ДФС Мирослава Продана з генеральним директором Митного департаменту при Міністерстві фінансів Литовської Республіки Арунасом Адоменасом 7 листопада у Вільнюсі було домовлено удосконалити співробітництво та обмін досвідом у сфері попередження митних правопорушень, боротьби з контрабандою, протидії незаконному обігу підакцизних товарів.

«Попередні домовленості, досягнуті між керівництвом ДФС та Митного департаменту Литви під час конференції Twinning 19-20 вересня у Києві, вже набули практичної реалізації. Литовські колеги на запит української сторони розпочали розслідування щодо законності ввезення та використання на території України транспортних засобів, зареєстрованих на території Литовської Республіки», - йдеться в повідомленні.

У ДФС інформують, що станом на 1 листопада, на митній території України знаходиться понад 59 тис. транспортних засобів з литовською реєстрацією, левова частка яких – 44,6 тис. ввезені в режимі тимчасового ввозу. 

Як повідомлялося, правоохоронці викрили схему незаконного ввезення на територію України автомобілів на іноземній реєстрації. 

Читайте також статтю: Бунт «євробляхерів». Чи оголосить уряд автомобільну амністію?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: