Louis Vuitton починає виробництво антисептиків для рук

Louis Vuitton починає виробництво антисептиків для рук
Дезінфектор, зроблений на заводах LVMH, передадуть французьким органам охорони здоров’я й державній мережі лікувальних установ

Louis Vuitton, французький дім моди, що спеціалізується на виробництві валіз і сумок, модного одягу і аксесуарів класу «люкс» оголосив про старт виробництва дезінфекційних гелів.

Парфумерно-косметичний підрозділ luxury-холдингу LVMH заявив, що хоче допомогти розв’язати проблему браку санітайзерів через спалах коронавірусу, що передається крапельним способом.

Починаючи з понеділка частину потужностей заводів у Франції, які виробляють продукти для Guerlain, Dior і Givenchy, буде віддано для цих цілей. Зроблений тут дезінфектор потім передадуть французьким органам охорони здоров’я й державній мережі лікувальних установ Assistance Publique-Hôpitaux de Paris, яка об’єднує 44 лікарні в Парижі та його передмістях.

5e6e7fba7c067.

На цей момент у Франції зареєстровано майже 4000 випадків зараження коронавірусом і в країні вже відчувається брак засобів для дезінфекції, які разом з дотриманням соціальної дистанції є одним з ключових способів убезпечити себе.

Нагадаємо, що інші лідери індустрії також зробили свій внесок у боротьбу з епідемією. Одними з перших відреагували на проблему Доменіко Дольче і Стефано Габбана, які майже місяць тому зробили пожертву Університету Humanitas на підтримку дослідження щодо з’ясування реакції імунної системи на коронавірус SARS-CoV-2. Також гроші на боротьбу з інфекцією перерахували італійські бренди Versace, Giorgio Armani й Gucci.

На хвилі загальносвітової паніки через пандемію коронавірусу свою версію засобів індивідуального захисту органів дихання запропонували французький модний бренд Marine Serre і виробник медичних аксесуарів Airinum.

Станом на ранок понеділка загальна кількість померлих від пневмонії, викликаної новим коронавірусом SARS-CoV-2, у світі становить 6513 осіб.

Кількість заражених у Китаї зростає дуже повільно: за добу кількість інфікованих зросла на 25 осіб — 81 020 людей. Всього у світі 169 387 осіб інфіковано. У свою чергу, у світі одужали 77 257 людей.

Країнами з найбільш швидким поширенням коронавірусу залишаються Італія (24 747), Іран (13 938) і Південна Корея (8 236).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: