Ложкін: З перемогою Трампа в Америку повертається дух підприємництва

Ложкін: З перемогою Трампа в Америку повертається дух підприємництва

Дух підприємництва знову стане популярним і буде сприйнятий як керівний принцип й іншими країнами, в тому числі Україною, вважає секретар Національної інвестиційної ради

Прихід Дональда Трампа – добрий знак. Це означає, що в американську політику повертається дух підприємництва, який перетворив Штати на найбільшу економіку світу. Про це в своєму виступі на форумі директорів «Диригенти змін» заявив секретар Національної інвестиційної ради Борис Ложкін, повідомляє «ЛІГА».

«З огляду на рівень авторитету і першості Америки у світі, можна припустити, що такий дух підприємництва знову стане популярним і буде сприйнятий як керівний принцип й іншими країнами, в тому числі Україною. Я впевнений, що лише вільне підприємництво, тобто нормалізація ділової практики, прийняття прозорих правил гри, і, як наслідок, зростання інвестиційної привабливості України, допоможуть відродити і розвивати нашу економіку», – наголосив Ложкін.

Як повідомлялося, 29 серпня 2016 року внаслідок ротації в команді президента Борис Ложкін залишив посаду глави АП і обійняв посаду секретаря Національної інвестиційної ради на громадських засадах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: