Лозовий оприлюднив сценарій дестабілізації Тимошенко-Медведчука

Лозовий оприлюднив сценарій дестабілізації Тимошенко-Медведчука

На думку Лозового, суть плану зводиться до того, щоб «шляхом маніпуляцій змусити Шухевича ініціювати імпічмент Президента, затим - вбити Шухевича

На думку депутата фракції РПЛ Андрія Лозового, сьогоднішній інцидент в парламенті навколо виступу Юрія Шухевича, який не відбувся, є частиною плану по дестабілізації української державності, який задуманий в Москві. Політик виклав основні віхи цього сценарію на своїй сторінці в Facebook.

Суть плану зводиться до того, щоб «шляхом маніпуляцій змусити Юрія Шухевича ініціювати імпічмент Президента, затим - вбити Шухевича, і скористатися його загибеллю для дестабілізації ситуації в країні».

«Реалізувати цей план намагались Юлія Тимошенко і Віктор Медведчук.

Сам план:

1. Шухевич робить заяву. Вони знали, що пан Юрій готує виступ з трибуни, досить критичний до влади, але аж ніяк не дестабілізуючий. Через охоронця Медведчука, псевдопатріота Олександра «Монаха» Білика, який зумів використати всліпу праведний гнів кількох авторитетних патріотів, Шухевичу намагались всунути у виступ заклик до початку процедури імпічменту Порошенка (ЯКА Б НЕ МАЛА ЖОДНИХ ЮРИДИЧНИХ НАСЛІДКІВ!)

Перед виступом пан Юрій збирався порадитися з Олегом Ляшком, але вони розраховували, що він не встигне цього зробити. З цією метою Юлія Тимошенко вперше за свій вже двадцятирічний досвід роботи в парламенті відмовилась від слова і «спонтанно» передала його Шухевичу. Те, що вона цей крок продумала і готувалась, чітко видно по відео нижче - вона киває головою, кличе свого депутата Сергія Євтушка і дає йому команду вести Шухевича до трибуни. Незадовго до цього охоронець Медведчука Білик у кулуарах, маніпулюючи фактами, зміг переконати пана Юрія у нібито правдивості недостовірної інформації. Себто Тимошенко і Медведчук чітко прораховували кожну деталь.

2. Розкрутка заяви Шухевича у одній зв'язці з кремлемайданом.

Ніяких наслідків вказаний вище заклик не мав би, оскільки за імпічмент у ВР елементарно не вистачить голосів. Але, погодьтесь, це цікавий інформаційний привід - Шухевич закликав до імпічменту Порошенка. Красива для РФ картинка у одному логічному ряді з проплаченими «акціями протесту». Правильна з московською точки зору подача цього контенту телеканалом Льовочкіна-Фірташа «Інтер», іншими рупорами Кремля в Україні, тими, кого вони елементарно купили і, звісно, російськими ЗМІ.

Тим паче, заява такої авторитетної людини, як Юрій Шухевич, ще й у такій подачі ЗМІ могла б направити праведний гнів багатьох людей із правого середовища, добровольців, волонтерів, інтелігенцію всліпу підтримувати зрежесований у Москві сценарій на розхитування ситуації і знищення держави.

3. Вбивство Шухевича.

І використання його загибелі як головний дестабілізуючий фактор. Звинувачували б через підконтрольні ЗМІ у його вбивстві владу, ескалуючи протест і закликаючи людей штурмувати державні установи. Масові вуличні сутички. Постійні вбивства і викрадення людей. Повноцінний квазімайдан. Хаос. Безвладдя. Розвал державності.

Поки-що цей сценарій вдалося переламати. А Шухевич буде забезпечений цілодобовою охороною. Країна переживає дуже драматичний момент своєї історії. Думайте головою! Інакше повториться історія 1917-22 років і ми надовго втратимо нашу державність» - написав Лозовий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: