Луценко збирається закрити справи соратників Януковича, - нардеп БПП

Луценко збирається закрити справи соратників Януковича, - нардеп БПП

Народний депутат Сергій Лещенко розкриває таємні наміри нового прокурора

Декілька хвилин потому новий генпрокурор в ефірі одного з телеканалів заявив, що «економічні злочини минулого будуть розслідуватися силами військової прокуратури».
Його однопартієць, нардеп Сергій Лещенко на своїй сторінці у Facеbook розкриває, що насправді криється за цими словами Луценка.
«Це означає, що Луценко збирається забрати у Горбатюка з Управління спеціальних розслідувань справи по найбільш «ласих» соратників Януковича, які знаходяться в списку санкцій ЄС», - пише Лещенко.
Луценко планує віддати їх у військову Прокуратуру - прокурору Жербицькому. Але саме Жербицький – слідчий Медведчука, який вів справи проти Юлії Тимошенко.
Деякі діячі Януковича вже проплатили закриття справ проти себе, нагадує нардеп.
«А тепер прийшов Луценко і легким рухом руки передає справи «списку санкцій» Жербицькому. Те, що не міг зробити Шокін за рік, Луценко зробив за тиждень! Браво!» - закінчужє нардеп свій гнівний пост.
Нагадаємо, нещодавно нардеп Лещенко розказав, що має "вибухові" документи, що викривають корупційні схеми української влади. Як колишній журналіст Лещенко має папери про шахрайське використання грошей «Партією регіонів» у 2012 року. В нього є матеріали справи, що стосуються корупційних грошей компанії «Єдині енергетичні системі України в 90-ті роки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: