Луценко «знайшов спільну мову» з керівництвом «Нової пошти»

Луценко «знайшов спільну мову» з керівництвом «Нової пошти»

Луценко додав, що обшуки стосувалося пересилання у великих обсягах безакцизних алкогольних товарів і наркотичних речовин

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що провів зустріч із співзасновником компанії «Нова пошта» В’ячеславом Климовим. За його словами, під час зустрічі сторони «знайшли спільну мову і розробили спільний план дій». 

Про це Луценко повідомив у Facebook

«Представник оператора експрес-доставок в Україні підтвердив, що санкціоновані обшуки, які проводилися представниками Генпрокуратури на підприємствах «Нової пошти» в кількох містах країни були коректними», — повідомив глава ГПУ.

Луценко додав, що обшуки не супроводжувалися озброєними спецпідрозділами, вилученням оргтехніки і «не мали намірів рейдерського захоплення».

«Ми ознайомили Климова з численними фактами порушень, які були виявлені в роботі відділень «Нової пошти». Зокрема, це стосувалося пересилання у великих обсягах безакцизних алкогольних товарів і наркотичних речовин», — наголосив Луценко.

Луценко вважає, що зустріч показала «ефективність відкритого діалогу». «Ми не тільки знайшли спільну мову, але й розробили спільний план дій». — підсумував він.

Слідчі ГПУ 16 березня прийшли з обшуками в офіси «Нової пошти». У прокуратурі припускають, що посадовці компанії ухилялися від сплати податків. 

У «Новій пошті» вимагають припинити силові дії щодо них і звинувачення вважають надуманими. Утім компанія готова співпрацювати зі слідством, каже співвласник «Нової пошти» В'ячеслав Климов.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив Міністерству юстиції спільно з бізнес-омбудсменом та урядовим офісом інвестицій проаналізувати законність обшуків у «Новій пошті». 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: