Лукашенко у новорічному привітанні закликав укріплювати власну державу

Лукашенко у новорічному привітанні закликав укріплювати власну державу
Президент Білорусі Олександр Лукашенко привітав білорусів з Новим роком
Фото: YouTube

У привітанні президента Білорусі не було жодного слова про інтеграцію з Росією

Президент Білорусі Олександр Лукашенко закликав білорусів укріплювати власну державу. Про це він сказав під час новорічного привітання білорусів.

«Особливу теплоту своїх слів я направляю трудівникам полів і заводів, нашим інтелігентам, захисникам вітчизни, старшому поколінню і людям похилого віку. Всім, хто створив на благодатній білоруській землі першу суверенну і незалежну державу і продовжує творити її теперішнє. Ми повинні укріпити свою державність на принципах чесності і справедливості. Саме такою зберегти країну для дітей і онуків», - сказав президент Білорусі.

Між тим російські ЗМІ звертають увагу на те, що глава Білорусі у новорічному привітанні нічого не сказав про плани інтеграції з Росією або про союзну державу. Привітання Лукашенка опубліковане на офіційному порталі президента Білорусії.

Тим часом, в новорічному привітанні, яке Лукашенко направив президенту Путіну, президент Білорусії зазначив, що «союз народів двох країн відбувся». Лукашенко також заявив, що «воля білорусів і росіян до єднання стане міцною основою для формування загальної новітньої історії», зазначає «Ехо Москви».

Як повідомляв «Главком», перед Новим роком Лукашенко провів переговори тет-а-тет з Путіним, а прем'єр-міністр Медведєв підписав розпорядження про створення робочої групи, яка займатиметься  обговоренням інтеграції двох держав і різних суперечок між ними.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: