Луценко йде на парламентські вибори

Луценко йде на парламентські вибори
Генпрокурор Юрій Луценко збирається на парламентські вибори

«Я буду в команді переможця, як завжди», - зазначив генпрокурор

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що братиме участь у парламентських виборах. А після виборів хоче сформувати велику проукраїнську більшість. Про це він повідомив в ефірі львівського телеканалу «Перший західний».

Генпрокурор учергове зазначив, що після виборів президента планує повернутися в політику. І при цьому уточнив: «Я буду в команді переможця, як завжди».

«Це ж не секрет, що вибори президента самі по собі не формують остаточну владу, бо в президента повноваження є дуже обмеженими. А от у прем’єр-міністра, котрого обирає більшість парламенту, надзвичайно великими. Тому тільки пара – президент-прем’єр підперта більшістю парламенту – буде міняти країну. Я хочу формувати велику проукраїнську, проєвропейську більшість. Вважаю, що в мене для цього є певний потенціал», - заявив Луценко.



Водночас, Генпрокурор запевнив, що тепер не займається політикою, не формує списків і не домовляється про альянси та про своє місце у якомусь зі списків політсил.

Раніше Луценко заявляв, що ідея створення єдиної партії влади на базі УДАРу, Народного фронту та БПП, була похована ще у квітні 2018 року.

Крім того, Луценко запевнив, що не балотуватиметься у президенти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: