Ляшко на Покрову привітав бійців в госпіталі

Ляшко на Покрову привітав бійців в госпіталі
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко провідав поранених на фронті бійців

Лідер радикалів зазначив, що для нього велика честь бути разом з військовими в цей день

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко відзначив свято Покрови разом з пораненими на фронті бійцями. Політик приїхав до Київського військового госпіталю, де привітав ветеранів з Днем захисника України і подякував їм за подвиг. Він зазначив, що для нього велика честь бути разом з військовими в цей день.

Ляшко прийшов, зокрема, у відділення травматології. «Прикро, що вони зустрічають цей день тут, а не в сімейному колі. Але для мене велика честь відзначати Покрову разом з ними», - написав парламентарій у себе на Facebook.

«З Тарасом Моторою (з одним з поранених бійців) з «Айдара» ми розминулися на фронті: він отримав поранення 23 серпня і був доставлений в лікарню, а я відвідав їх частину на Луганщині 24 серпня, в День Незалежності... Тарас з Сєвєродонецька Луганській області - так само, як і моя рідня. Він пішов на фронт заради того, щоб його дружина Світлана і дочка Аня жили під мирним небом. Сьогодні вся сім'я приїхала підтримати тата. Дружина і дочка дуже ним пишаються. І я теж пишаюся Тарасом і бажаю йому козацького здоров'я», - зазначив Ляшко.

Політик висловив упевненість, що ніхто не має права забувати про тих, хто захищає країну, пише Інформатор.

«Пам'ятаєте, як наші діди мили рани від осколків, які потрапили в ногу або руку на війні? Нам це було так дивно, тому що війна була десятки років назад і, здавалося, вона ніколи не повернеться. Війна поруч. І про це повинні пам'ятати всі. Тому що коли я їду пізно ввечері по Києву і бачу, скільки молодих людей «зависають» в клубах на дискотеках - мені стає соромно перед нашими захисниками, які лежать в госпіталі. В цій палаті в травматологічному відділенні в Київському госпіталі лежить Поляков Андрій з Сумщини, який отримав поранення під Зайцевим. Дерибасов Андрій із Запоріжжя - був поранений під Авдіївкою. Харків'янин Артем Беспалько - отримав поранення на Світлодарській Дузі. Кожен з них чийсь син, брат, чоловік або батько. І кожен ризикував життям, щоб ми з вами жили під мирним небом. Згадуйте про них кожен день, тому що вони - наші Герої», - резюмував лідер парламентської фракції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: