Ляшко не бачить корупції у тому, що орендує будинок у свого однопартійця

Ляшко не бачить корупції у тому, що орендує будинок у свого однопартійця

Ляшко зазанчив, що у нього є квартира, яку планує продати, щоб купити будинок

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко в інтерв'ю «Главкому»

«Українцям якраз і цікаво, як живуть чиновники, де відпочивають, що купують… Та більше, ніж я, під мікроскопом не проходив жоден політик. Я з ним (Лещенко - ред.) точно не змагатимусь. Бо, на відміну від нього, я - не альфонс, я в дівчат грошей не беру. Навпаки, коли я дівчат кудись кличу, то я за них плачу. Ні-ні, сексизм – це інше. Нормальні чоловіки платять за дівчат. А коли чоловік бере у жінки гроші на квартиру, машину - це не серйозно. Але що найважливіше? Довіра. Що вбиває довіру? Брехня. Коли ти рядишся в тогу незайманого, а під тією тогою ховається брехня, ще й за російські бабки…», - заявив Ляшко.

Він розповів, що його поєднує з родиною екс-голови Земкадастру Валентином Савицьким.

«Нічого, крім того, що я орендую будинок, який належить їхній родині(власником будинку, у якому мешкає Ляшко, є син колишнього начальника Державного земельного кадастру Валентина Савицького – Артем, який балотувався за списками Радикальної партії до парламенту від 92-м номером, - «Главком»). В реєстрах договорів є – це відкрита інформація. 20 тисяч гривень на місяць. Крім того, у мене є квартира, яку я планую продати, щоб купити будинок. У мене все задекларовано (згідно декларації, головному радикалу належать дві квартири площею 367,2 кв.м. та 95,5 кв.м., - «Главком»). Чесність – це продукт, який не псується. А я знаю, що перебуваю під мікроскопом. І якщо я вчиню якусь херню, вони мене візьмуть за зад, порушать проти мене кримінальну справу. І якщо й не посадять, то робитимуть все, щоб мене дискредитувати. Я не записую свої статки на родичів – все на себе. Все життя працюю, мені 44 роки. І якщо я не здатен нічого заробити собі, як я можу допомогти заробити українцям. Смішно читати брехливі декларації людей, які купаються в золоті, ходять в «луї вітонах», а у них усюди прочерки», - зазначив нардеп.

Ляшко не бачить корупції у тому, що орендує будинок у свого однопартійця.

«Хто сказав, що це корупція? Ну, він мій однопартієць. І що? Хай тепер перепишеться в іншу партію, щоб це не було корупцією? На мою думку, це буде ще більша корупція», - підкреслив лідер радикалів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: