Мати Балуха не проситиме Путіна про помилування сина

Мати Балуха не проситиме Путіна про помилування сина
Володимир Балух

Наталія Балух зазначає, що просити Путіна про помилування - це визнати свою провину, якої немає

Наталія Балух, мати українського політв'язня Володимира Балуха, який голодує у кримському СІЗО, заявила, що не проситиме президента РФ Володимира Путіна про помилування сина.

Про це вона сказала у коментарі «Крим.Реалії».

«Я Путіна просити не буду. Мене Вова (Володимир Балух - ред.) не так зрозуміє. Він проти, щоб просити. Просити - це визнати свою провину. А він провину не може визнати, тому що ні в чому не винен», - наголосила мати політв'язня.

Нагадаємо, мати українського режисера, політв’язня Олега Сенцова Людмила написала президенту Росії Володимиру Путіну клопотання про помилування. Клопотання було написано 22 червня, а 26 червня його передали Путіну.

Як відомо, Балух продовжує безстрокове  голодування, яке він оголосив 19 березня. Пізніше він вирішив перейти на сухе голодування.

Як повідомлялося, в Криму підконтрольний РФ Роздольненський районний суд засудив українського активіста Балуха до 5 років колонії загального режиму та штрафу 10 тис. руб. (близько 4 тис. грн) за сукупністю двох кримінальних справ. У вироку суддя озвучила, що Балух скоїв злочин у зв'язку з «неприязню до діючої системи управління, що підтверджується раніше скоєними злочинами».

Міністерство закордонних справ України висловлює свій протест у зв'язку з вироком Балуху.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: