Медведєв уже оголосив про перемогу «єдиноросів»

Медведєв уже оголосив про перемогу «єдиноросів»

«Можна сміливо сказати: наша партія перемогла!» – заявив Медведєв

Російський прем’єр-міністр, лідер владної партії «Єдина Росія» Дмитро Медведєв назвав «добрим» результат своєї політичної сили на виборах до Держдуми і додав, що його партія матиме «абсолютну більшість».
«Хотів би подякувати всім громадянам нашої країни, які прийшли сьогодні на виборчі дільниці, виявили свою громадянську позиції і проголосували, причому значна частина з них проголосувала за «Єдину Росію». Можна сміливо сказати: наша партія перемогла!» – заявив Медведєв увечері 18 вересня після закриття виборчих дільниць.
Нагадаємо, у неділю в Росії відбувалися вибори до Державної думи. Москва вирішила також провести голосування на території анексованого Криму, чим викликала різку критику Києва та низки країн Заходу.
Після підрахунку ЦВК понад половини бюлетенів «Єдина Росія» має підтримку 53,5% виборців. Крім того, представники владної партії лідирують у 203 округах з 225. За друге місце конкурують ЛДПР та комуністична парія, які мають приблизно по 14%. Також проходить до парламенту «Справедлива Росія» – понад 6%. Жодна опозиційна політична сила до Державної думи не потрапляє.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: