Мер Дніпра Філатов звільняє «регіоналку» Єпіфанцеву через пост у Facebook

Мер Дніпра Філатов звільняє «регіоналку» Єпіфанцеву через пост у Facebook
Світлана Єпіфанцева

Між Філатовим та заступницею сталася сутичка у коментарях у соцмережі

Міський голова Дніпра Борис Філатов запропонував звільнитися своїй заступниці Світлані Єпіфанцевій через висловлення у соцмережі про недоцільність українізації культури в країні.

Про це Філатов написав у Facebook.

Напередодні Єпіфанцева опублікувала у Facebook інформацію, що у місті зачинили один із кінотеатрів через маленьку відвідуваність. Причиною, за її словами, послугувала заборона російських фільмів і показ іноземних лише українською мовою. Скріншот публікації надає видання «Дніпропетровська панорама», адже сама заступниця міського голови її видалила.

1_03.

«Повідомляю, що заступниці міського голови Світлані Володимирівні Єпіфанцевій відсьогодні запропоновано звільнитися за висловлювання щодо статусу державної мови та порушення етики державного службовця. Останнім часом пані Єпіфанцева систематично дозволяла собі неоднозначні публічні висловлювання, чим викликала справедливе суспільне обурення», - написав Філатов.

Згодом між Філатовим і Єпіфанцевою сталися словесні сутички. На нову публікацію заступниці про «заборону власної думки», міський очільник написав, що своєї думки у державного службовця у таких питаннях бути не може.

2_13

3_06

У останній публікації заступниця заявила, що замки від її кабінету змінили, службове авто наказали віддати і повідомили, що на роботу можна не приходити.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: