Мешканець Новосибірська масово «заміновує» об’єкти в Україні, - InformNapalm

Мешканець Новосибірська масово «заміновує» об’єкти в Україні, - InformNapalm

Телефонний терорист із Росії писав анонімні листи до СБУ та інших структур

Волонтери міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm виявили російського телефонного терориста, який «мінує» будівлі в Україні.

Про це йдеться на офіційному сайті спільноти.

«Один із найбільш активних телефонних терористів - це мешканець Новосибірська, громадянин Російської Федерації та Ізраїлю Олександр Аксіненко. Він не приховує свою діяльність і навіть розповідає про теракти публічно», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що телефонний терорист впевнений у своїй безкарності, оскільки після обшуків у його помешканні 2014 році за запитом СБУ за статтею 205 КК РФ він отримав від співробітників ФСБ Росії лише усні заохочення з рекомендацією «працювати в тому ж дусі».

Волонтери наголошують, що ФСБ РФ протегує діяльність телефонного мінера й інформаційного терориста, який постійно загрожує вибухами об'єктів української інфраструктури.

Окрім того, телефонний терорист писав анонімні листи до СБУ та іншіх структур.

«У листах він заявляв, нібито особисто керував замахами і підривами автомобілів українських силовиків: заступника начальника відділу контррозвідки управління СБУ Донецької області полковника Олександра Хараберюші (загинув 31 березня 2017), співробітника СБУ полковника Юрія Возного (загинув 27 червня 2017) і співробітника ГУР МО України полковника Максима Шаповала (загинув 27 червня 2017)», - пишуть волонтери.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: