Міністр юстиції з’їв обід арештанта у Лук'янівському СІЗО (фото)

Міністр юстиції з’їв обід арештанта у Лук'янівському СІЗО (фото)
Денис Малюська показав, чим годують у СІЗО в Києві

«Враження: каша з м‘ясом чудові, борщ (чи що воно там таке) не дуже, довго такий я не їстиму»

Міністр юстиції Денис Малюська спробував обід, що зазвичай готують у Київському слідчому ізоляторі, щоб перевірити його якість. Він вподобав кашу з м’ясом, проте залишився не дуже задоволеним борщем. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Якщо ти не їдеш у Лук‘янівське СІЗО, Лук‘янівське СІЗО їде до тебе. Попросив помічників привезти мені для перевірки обід, який приготували ув‘язненим (працівників СІЗО, звичайно, не попереджали). Колеги проконтролювали - брали з спільної посудини. Враження: каша з м‘ясом чудові, борщ (чи що воно там таке) не дуже, довго такий я не їстиму. Планую таку перевірку періодично повторювати. Відчуваю, харчування у СІЗО поліпшиться», - написав міністр.

5ec25b7e6a48c.

Раніше Малюська заявив, що хоче здавати земельні ділянки СІЗО інвесторам.

Також міністр додав, що раніше презентовані платні камери в найближчі місяці мають запрацювати в усіх слідчих ізоляторах, що також принесе додаткові кошти.

«Зараз в Києві відкрито чотири камери — двомісні, тримісні і чотиримісні. У планах — ми будемо їх збільшувати, дивитися за ціною. І знову ж таки, якщо порівняти СІЗО і установи, куди люди прибувають після вироків — ситуація зовсім різна. В слідчих ізоляторах все набагато гірше. Хоча, насправді, в слідчих ізоляторах — невинуваті, а в тюрмах сидять ті, хто отримали вироки. Ми це будемо змінювати», — наголосив він.

Нагадаємо, Міністерство юстиції запустило функціонування платних камер з поліпшеними умовами розміщення в українських слідчих ізоляторах.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: