Міноборони обурене ухвалою Окружного адмінсуду про призупинення дії наказу про харчування військових

Міноборони обурене ухвалою Окружного адмінсуду про призупинення дії наказу про харчування військових

Міністерство оборони до кінця поточного року має намір перевести 100% особового складу ЗСУ на нову систему харчування

Міністерство оборони обурене ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва про призупинення дії наказу про харчування збройних сил України. Про це сказано в повідомленні Міністерства оборони.

«Реалізація зазначеної постанови ставить під загрозу розвиток системи харчування військовослужбовців Збройних Сил України, яка була розроблена відповідно до стандартів НАТО та передових країн світу, а також спрямована на якісне продовольче забезпечення українських військовослужбовців», - сказано в повідомленні.

Зазначається, що призупинення дії наказу тягне за собою низку наслідків, зокрема, стагнацію розвитку якості й рівня харчування особового складу, подальші можливості корупційних проявів у системі харчування ЗСУ України, повернення до застарілих та неефективних підходів продовольчого забезпечення та низки інших негативних факторів, які будуть мати серйозний вплив на систему забезпечення ЗСУ в цілому, а також мотивацію українських військових, у тому числі, які виконують бойові завдання в районі проведення ООС.

Міністерство оборони до кінця поточного року має намір перевести 100% особового складу ЗСУ на нову систему харчування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: