Міноборони РФ заявило про знищення «ворожого» арсеналу

Міноборони РФ заявило про знищення «ворожого» арсеналу

Під Волгоградом росіяни проводять військові навчання

У Міністерстві оборони Росії заявили, що в рамках навчання на полігоні Прудбой під Волгоградом тактичний повітряний десант з'єднання Південного військового округу висадився в тилу умовного противника і знищив склад з боєприпасами.

Про це повідомляє прес-служба російського відомства.

Відзначається, що транспортно-штурмові вертольоти Мі-8АМТШ забезпечили оперативну доставку особового складу з'єднання з району зосередження в тил району базування умовного противника.

«У найкоротші терміни військовослужбовці оволоділи вигідними позиціями і організували вогневі засідки проти диверсійних груп умовного противника. Розвідавши склад з боєприпасами і приховано підібравшись до нього, військовослужбовці повітряного десанту знищили його», - сказано в заяві.

Нагадаємо, у Чернігівській області в ніч на вівторок, 9 жовтня, сталися вибухи на території 6-го арсеналу Міністерства оборони. Закрито повітряний простір у радіусі 20 кілометрів. Призупинений рух залізничного та автомобільного транспорту.

За фактами вибухів на Чернігівщині військовою прокуратурою Центрального регіону України розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 425 Кримінального кодексу України (недбале ставлення військової службової особи до служби, якщо воно спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду, крім воєнного стану).

Причиною пожежі могла стати диверсія.

Всього було евакуйовано 12,3 тис. осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: