Міноборони уточнило, де загинули минулої доби бійці АТО

Міноборони уточнило, де загинули минулої доби бійці АТО
Український військовий

Військовослужбовці загинули поблизу Водяного, Кам'янки та Травневого

У районі проведення антитерористичної операції на Донбасі протягом доби загинули четверо військовослужбовців Збройних сил України, двоє були поранені. Про це на брифінгу заявив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

«Із сумом повідомляємо, що вчора внаслідок обстрілу загинули четверо військовослужбовців Збройних сил. Це сталося поблизу Водяного, Кам'янки та Травневого. Крім цього, двоє наших бійців дістали поранення і бойові травмування. Їх було оперативно доставлено до медичних установ», - сказав речник.

Керівництво Міноборони, Генштаб ЗС ,військовослужбовці та бойові побратими глибоко сумують та висловлюють співчуття рідним та близьким загиблих, додав Мотузяник.

За словами речника Міноборони з питань АТО, загалом впродовж доби бойовики 28 разів порушували перемир'я, обстрілюючи позиції сил АТО, у тому числі із забороненої Мінськими угодами зброї. Українські військові 16 разів відкривали вогонь у відповідь.

Як повідомлялося, 8 грудня російсько-окупаційні війська на Донбасі з нових позицій, облаштованих у районі населеного пункту Гольмівський та населеного пункту Доломітне, відкрили масований обстріл по населеному пункту Травневе.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: