Держава заплатить майже 4 млн за друк чотирьох туристичних путівників

Держава заплатить майже 4 млн за друк чотирьох туристичних путівників
Підгорецький замок, який знаходиться у Львівській області. 

Державне замовлення включає друк путівників англійською мовою про Київ, Одесу, Карпати і Львів

Міністерство інформаційної політики України за результатами тендера 20 грудня підписало угоду зі столичним ТОВ «Міу Продакшн» на виробництво поліграфічної інформаційної з висвітлення туристичних напрямів України загальною вартістю 3,69 млн грн.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Торги провели шляхом переговорної процедури, оскільки київська фірма стала переможцем мистецького конкурсу з популяризації туристичних, культурних об’єктів України.

Згідно з угодою, до кінця поточного року «Міу Продакшн» випустить чотири туристичні путівники англійською мовою Kyiv Travel Guide, Lviv Travel Guide, Odessa Travel Guide, Karpaty Travel Guide загальним обсягом 128 сторінок і тиражом 3 тис. примірників кожен.

Середня вартість випуску одного путівника коштуватиме 920 тис. грн. Найбільше витрат піде на сам друк видань – трохи більше 200 тис. грн; послуга з перекладу на англійську мову обійдеться до 100 тис. грн; гонорари за написання текстової частини путівників становитимуть від 65 тис. грн – до 75,5 тис. грн.

За даними відкритих реєстрів, ТОВ «Міу Продакшн» зареєстровано у листопаді 1997 року. Засновником і директором записана Юлія Савостіна. Основним видом діяльності підприємства є організація конгресів і торговельних виставок.

Як повідомляв «Главком», у травні 2018 року Міністерство інформаційної політики України підписало угоду з ТОВ «Мега-прес груп» (Київ) на комплекс послуг з виробництва та поставки поліграфічної періодичної інформаційної продукції загальною вартістю 10,90 млн грн. Переможець торгів зобов’язаний двічі на місяць видавати і розповсюджувати на Донбасі російськомовну газету накладом 250 тис. примірників.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: