Минулої доби Україна втратила одного бійця

Минулої доби Україна втратила одного бійця

Боєць загинув в населеному пункті Зайцеве

Минулої доби внаслідок бойових дій на Донбасі загинув український військовий, ще один отримав поранення.

Про це на брифінгу заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО, полковник Андрій Лисенко.

«За минулу добу внаслідок бойових дій один український військовослужбовець загинув, один отримав поранення. Висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблого воїна», - сказав Лисенко.

За його словами, військові зазнали втрат під час обстрілів. Боєць загинув у населеному пункті Зайцеве, а інший отримав поранення у Мар'їнці.

Бойовики застосували і міномети калібру 120 і 82 міліметри заборонені Мінськими домовленостями. У відповідь сили АТО відкривали вогонь зі стрілецької зброї і гранатометів. Також на цьому ж напрямку близько 18:00 та 23:00 бандформування обстрілювали наші опорні пункти в районі Авдіївки. 

Увечері і вночі гаряче було і на маріупольському напрямку. З мінометів калібру 82 міліметри бойовики відкривали вогонь по селищах Березове та Новомихайлівка. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї били по Красногорівці, Талаківці, Водяному, Гнутовому, Павлополю. А близько 21:00, внаслідок обстрілів з 82 міліметрового міномету, одного з наших опорних пунктів у селищі Мар’їнка, отримав поранення український військовий.

На луганському напрямку після 18:00 бойовики зі стрілецької зброї і гранатометів тричі били по Новозванівці. А майже о 21:00 випустили п’ять мін калібру 120 міліметрів по Станиці Луганській.

Напередодні окупанти двічі обстріляли з кулеметів житлові квартали Мар’їнки.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: