Місія ОБСЄ констатує збільшення порушень режиму «тиші» на Донбасі

Місія ОБСЄ констатує збільшення порушень режиму «тиші» на Донбасі
Місія ОБСЄ на Донбасі

Доступ місії ОБСЄ залишався обмеженим як на ділянках розведення, так і в інших районах

Спостережна місія ОБСЄ на Донбасі зафіксувала збільшення кількості порушень режиму «тиші» у зоні АТО за період з 19:30 7 грудня по 19:30 8 грудня.

Про це йдеться у звіті організації від 9 грудня.

«У Донецькій області СММ констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (зафіксувавши, зокрема, приблизно 560 вибухів проти близько 200 відповідно)», - повідомили в ОБСЄ.

«У Луганській області Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, водночас зафіксувавши меншу кількість вибухів (приблизно 70), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (близько 120 вибухів)», - підкреслили спостерігачі.

«Доступ СММ залишався обмеженим як на ділянках розведення, так і в інших районах, зокрема на блокпості неподалік Верхньошироківського. Спостерігачі зафіксували спричинені обстрілом пошкодження цивільних об’єктів поблизу селища Червоний Яр у Жовтневому районі Луганська», - йдеться у звіті.

Нагадаємо, спостережна місія ОБСЄ на Донбасі зафіксувала 366 вибухів у зоні АТО за період з 19:30 5 грудня з 19:30 6 грудня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: