Місія ОБСЄ зафіксувала понад 500 вибухів на Донбасі за добу

Місія ОБСЄ зафіксувала понад 500 вибухів на Донбасі за добу
Місія ОБСЄ на Донбасі

Місія ОБСЄ констатувала збільшення кількості вибухів вдвічі

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ під час спостережень на Донбасі зафіксувала понад 500 вибухів протягом доби.

Про це йдеться у звіті місії ОБСЄ.

Так, у період із вечора 4 до вечора 5 жовтня у Донецькій області Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також більше вибухів (близько 500), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (приблизно 210 вибухів).

Більшість порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на північно-північний схід від Мар’їнки (підконтрольна урядові, 23 км на південний захід від Донецька), на південний захід від Докучаєвська (непідконтрольний урядові, 30 км на південний захід від Донецька), а також на південний-захід і схід від Світлодарська (підконтрольний урядові, 57 км на північний схід від Донецька).

Крім того, у період із вечора 5 до вечора 6 жовтня СММ констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши також менше вибухів (220), якщо порівнювати з попередньою добою.

Практично всі порушення режиму припинення вогню, зокрема понад половину вибухів, зафіксовано в районах на південний захід і схід від Світлодарська, на північно-північний схід від Мар’їнки, а також неподалік. Майорська.

Нагадаємо, 8 жовтня, збройні формування Російської Федерації та її найманці 17 разів порушили режим припинення вогню.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: