МОК голосував за допуск Росії до Олімпіади майже одноголосно, - глава комітету

МОК голосував за допуск Росії до Олімпіади майже одноголосно, - глава комітету
armsport.am

П'ятнадцять членів МОК зійшлися в думці щодо вердикту до збірної Росії

Члени виконкому Міжнародного олімпійського комітету майже одноголосно проголосували за те, щоб рішення щодо участі збірної Росії Олімпіади-2016 брали міжнародні спортивні федерації. Про це повідомляє ТАСС, посилаючись на заяву президента МОК Томаса Баха.

«Дане рішення було прийнято практично одноголосно на підставі Читайте також В Австралії, США та Німеччини розкритикували МОК за допуск Росії на Олімпіаду відповідальності за застосування допінгу», - сказав Бах.

Раніше повідомлялось, що чотири з 15-ти членів виконкому МОК так чи інакше опинилися на боці Росії в допінговому конфлікті. Серед них, зокрема, президент МОК Томас Бах, якого в нього на батьківщині, у Німеччині, звинувачують у прямому потуранні Росії в допінговому скандалі.

Нагадаємо, виконком МОК прийняв рішення допустити збірну Росії на Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро. Серед 15 членів виконкому на засіданні був присутній Сергій Бубка, який також є президентом НОК України. За словами одного з російських спортивних чиновників, Бубка у питанні відсторонення РФ з Олімпіади-2016 підтримував російську сторону. Сам Бубка своє ставлення до допінг-скандалу, пов'язаного з російської збірної, публічно не висловлював

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: