Московський суд продовжив арешт майна фабрики Roshen у Липецьку

Московський суд продовжив арешт майна фабрики Roshen у Липецьку
Roshen продовжить оскаржувати рішення російських судів у міжнародних інстанціях

Остання продукція на Липецькій фабриці (РФ) була випущена у першому кварталі 2017 року й відтоді на фабриці нічого не виготовляється

Басманний суд Москви в грудні 2018 року вкотре продовжив арешт нерухомого майна та земельних ділянок Липецької кондитерської фабрики Roshen на три місяці.

Про це йдеться у повідомленні кондитерської корпорації Roshen.

Також зазначається, що арбітражні суди різних інстанцій скасували забезпечувальні заходи, які не дозволяли раніше податковим органам здійснювати будь-які дії з майном Липецької кондфабрики до розгляду справ у судах по суті.

«Швидкість і однаковість прийнятих рішень щодо скасування забезпечувальних заходів (які податкові органи до цього неодноразово та безуспішно намагалися скасувати протягом трьох років) викликають дуже великі сумніви в неупередженості та незалежності суддів, що прийняли ці судові акти. Вважаємо, що ці судові акти базуються не на законі та прийняті під тиском», - зазначили в Roshen.

У результаті скасування забезпечувальних заходів усі гроші, які перебували на рахунках, призначені для заробітної плати персоналу, що залишився на Липецькій кондфабриці, було знято в рахунок сплати податків, пені та штрафів, донарахування яких Roshen не визнає і заперечує в арбітражному суді.

Корпорація Roshen зауважує, що до прийняття арбітражними судами рішень по суті, податкові органи, користуючись нічим не обґрунтованими судовими актами про скасування забезпечувальних заходів, почали вживати заходів, які можна порівняти тільки з відвертим грабунком.

«Корпорація Roshen ніколи не визнавала і не визнає законність рішень, ухвалених податковою службою РФ, і висунутих слідством обвинувачень і продовжить оскаржувати їх законність у російських і міжнародних інстанціях», - заявили в корпорації.

Як повідомлялося, кондитерська корпорація Roshen 28 квітня 2017 року заявила про арешт майна ВАТ «Липецька кондитерська фабрика «Рошен» загальною вартістю 2 млрд рублів. Остання продукція на Липецькій фабриці (РФ) була випущена у першому кварталі 2017 року й відтоді на фабриці нічого не виготовляється. Крім того, повідомлялося, що з 1 квітня 2017 року на Липецькій фабриці було повністю зупинене виробництво. Також у корпорації зауважили, що свою діяльність зупинив і торговий дім та склад готової продукції, а потужності фабрики законсервовані, персонал скорочено.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: