Мультфільм про «Людину павука» став переможцем «Золотого глобуса»

Мультфільм про «Людину павука» став переможцем «Золотого глобуса»

Фільм продовжує класичну історію знаментого героя коміксів Marvel Майлза Моралеса

Переможцем 76 кінопремії«Золотий глобус» у номінації «Кращий анімаційний фільм» стала стрічка «Людина-павук: Навколо всесвіту».

Про це повідомляється в твіттері премії.

За перемогу в цій номінації також боролися мультфільми «Суперсімейка-2», «Острів собак», «Ральф проти інтернету» і «Мірай з майбутнього».

Фільм продовжує класичну історію знаментого героя коміксів Marvel Майлза Моралеса. Вперше він з‘явився у популярній культурі 1962 року. У двохтисячних було знято кінотрилогію про Людину-павука, три стрічки якої вийшли у 2002, 2004 і 2007 роках. Передбачається, що«Людина-павук: Навколо всесвіту» може стати першим фільмом нової трилогії.

«Золотий глобус» традиційно відкриває сезон найпрестижніших американських кінопремій, який завершиться у лютому врученням «Оскара». Особливістю «Глобуса» є те, що він вручається за досягнення як у кінематографі, так і на телебаченні. Цьогоріч до неї вперше додається спеціальна нагорода «За визначний внесок у телебачення».

Премію було започатковано 1944 року Голлівудською асоціацією іноземної преси. Вона присуджується за результатами голосування акредитованих при Голлівуді іноземних журналістів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: