Муженко візьме участь у засіданнях Військового комітету НАТО на рівні начальників Генштабів

Муженко візьме участь у засіданнях Військового комітету НАТО на рівні начальників Генштабів

Головнокомандувач Збройних Сил України планує провести двосторонні зустрічі з Верховним Головнокомандувачем Об’єднаними Збройними силами НАТО в Європі.

Начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко візьме участь у заходах на рівні начальників генеральних штабів держав-членів та держав-партнерів Альянсу у штаб-квартирі НАТО (м. Брюссель, Бельгія).

Зокрема, планується проведення за участю начальника Генерального штабу — Головнокомандувача Збройних Сил України засідання Військового комітету НАТО у форматі з Україною та у форматах «Платформи взаємосумісності» і країн-контрибуторів Місії НАТО в Афганістані «Рішуча підтримка».

У рамках своєї роботи в штаб-квартирі НАТО генерал армії України Віктор Муженко планує провести двосторонні зустрічі з Верховним Головнокомандувачем Об’єднаними Збройними силами НАТО в Європі, начальниками генеральних штабів держав-членів та держав-партнерів Альянсу, під час яких планується обговорити стан регіональної безпеки, а також практичні питання військового співробітництва.

Очікується, що участь делегації Збройних Сил України на чолі з начальником Генерального штабу — Головнокомандувачем Збройних Сил України у заходах в штаб-квартирі НАТО дозволить поглибити військово-політичний діалог та буде сприяти реалізації низки практичних проектів співпраці у воєнній сфері.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: