МВС під тиском розсекретило інформацію про відпустку Авакова

МВС під тиском розсекретило інформацію про відпустку Авакова
Глава МВС Арсен Аваков

МВС відмовлялося надати ЗМІ інформацію про відпустку Авакова

Міністерство внутрішніх справ України після звернення секретаріату Кабінету міністрів надало інформацію про відпустку глави МВС Арсена Авакова. Про це йдеться у відповіді МВС на запит Українських Новин.

Раніше інформаційне агентство направляло МВС запит на публічну інформацію про те, чи використовував міністр свою відпустку в 2017 році і в які дати, чи перебуває він нині у відпустці, а також було прохання вказати, на який час планується його відпустка надалі.

На цей запит у МВС відповіли, що зараз Аваков у відпустці не перебуває.

«Інша запитувана інформація до компетенції МВС не належить», - додали в міністерстві.

До цього, МВС відмовлялося надати інформацію про відпустку Авакова, обґрунтовуючи свою відмову турботою про безпеку міністра у зв'язку із проведенням антитерористичної операції й погрозами в російських засобах масової інформації.

На відповідний запит про Авакова секретаріат Кабінету міністрів повідомив: «Згідно з типовим положенням про службу управління персоналом державного органу... служба управління персоналом Міністерства внутрішніх справ, відповідно до покладених на неї обов'язків, веде звітно-облікову документацію, готує державну статистичну інформацію з кадрових питань».

Крім того, тому що секретаріат Кабміну не є розпорядником інформації про міністра внутрішніх справ, запит було перенаправлено у МВС.

У відповідь від міністерства було отримано інформацію, що Аваков перебував у відпустці з 7 до 25 серпня.


41_07


42_03


43_02

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: