На автодорогах двох областей обмежено рух через ожеледицю

На автодорогах двох областей обмежено рух через ожеледицю
Обмеження руху через ожеледицю на дорогах

Введено тимчасове обмеження руху великовагового автотранспорту та автобусів на автодорогах у Хмельницькій та Рівненській областях

У зв'язку з несприятливими погодними умовами (дощ при мiнусовій температурі, ожеледь) та з метою недопущення виникнення дорожньо-транспортних пригод і утворення заторів 27 січня введено тимчасове обмеження руху великовагового автотранспорту та автобусів на автодорогах у Хмельницькій та Рівненській областях. Про це повідомляє прес-служба ДСНС з посиланням на інформацію Укравтодору.

У Рівненській області:

з 15:30 27 січня обмежено рух на автомобільній дорозі Р-05 Городище-Рівне-Старокостянтинів на ділянці км 165+367 – км 208+79.

У Хмельницькій області:

З 14 год. 27 січня обмежено рух на автодорогах державного та місцевого значення на території 17 районів, а саме: Волочиського, Красилівського, Городоцького, Ярмолинецького, Дунаєвецького, Білогірського, Славутського, Iзяславського, Полонського, Теофiполъского, Шепетiвського, Старокостянтинiвського, Летичiвського, Вiньковецького, Деражнянського, Старосинявського та Хмельницького.

На території областей працюють бригади Укравтодору.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: