На Буковині рекордна кількість заражень коронавірусом, три жертви

На Буковині рекордна кількість заражень коронавірусом, три жертви
Випадки інфікування коронавірусом зареєстровані в усіх районах Чернівецької області

Загальна кількість інфікованих на Буковині зросла до 379

У Чернівецькій області за добу зафіксували 76 нових випадків захворювання коронавірусом Covid-19. Це рекордна кількість нових заражень для одного регіону в Україні за добу. Померли троє людей.

Про це повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

За його словами, випадки інфікування зареєстровані в усіх районах області. Таким чином, загальна кількість інфікованих на Буковині зросла до 379 випадків. Голова ОДА назвав цю статистику і динаміку «дуже загрозливою».

«За минулу добу у нас померли три людини, вони занадто пізно звернулися за медичною допомогою і мали дуже важкі форми хвороби, які швидко прогресували. Кілька годин тому померла одна з чернівчанок. Всі вони лікувалися в Чернівецькій міській лікарні №1», - розповів Осачук.

Він зазначив, що в Чернівецькій області знову вводиться особливий режим, але на відміну від минулих вихідних, тепер там не працюватиме жоден магазин, продуктові в тому числі. АЗС продаватимуть паливо тільки медикам, ДСНС і поліції.

«Прохання і вимога до вас - залишайтеся вдома, бережіть себе, дотримуйтеся всіх карантинних обмежень», - звернувся Осачук до жителів регіону.

Нагадаємо, що на Київщині буде введений режим максимального обмеження пересування.

До слова, на в'їздах до міста Мелітополя, де зафіксовано найбільшу в регіоні кількість випадків зараження Covid-19, встановили контрольно-пропускні пункти. У зв'язку з цим виїхати і в'їхати в місто можна лише за спецдозволом і через КПП. 

Також повідомлялося, що прикордонники виявили п’ятьох порушників самоізоляції, які намагалися втекти з України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: