На Київщині буде введений режим максимального обмеження пересування

На Київщині буде введений режим максимального обмеження пересування

У Київській області посиляться обмежувальні заходи

У зв'язку з поширенням коронавірусной інфекції в Київській області будуть посилені обмежувальні заходи.

Про це заявив в.о. глави Київської обласної державної адміністрації Василь Володін під час онлайн-брифінгу.

«Очевидним є те, що найближчим часом заходи обмежувальні доведеться тільки посилити», - сказав він.

Володін зазначив, що в суботу та неділю в області, швидше за все, буде введений режим максимального обмеження пересування. Він попросив жителів області в ці дні не виходити з дому. «Якщо ви це зробите, то ситуацію втримаємо, і почнемо виходити з карантину вже травні місяці цього року. В іншому випадку є ризики, що карантин триватиме до осені», - сказав Володін.

Нагадаємо, станом на ранок 9 квітня, у Київській області офіційно підтверджено 133 випадки захворювання на коронавірус. За останню добу додалося 12 нових випадків. Підозру на зараження мають 533 особи.

Як повідомлялося, за даними Центру громадського здоров’я України, протягом 8 квітня за результатами досліджень вірусологічної референс-лабораторії у Києві підтверджено 300 випадків Covid-19, у Київській області - 130.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив про 335 підтверджених випадків захворювання на Covid-19, станом на ранок 9 квітня. За добу кількість підтверджених випадків зросла на 41. З випадків, зареєстрованих за минулу добу, 26 – у Києво-Печерській лаврі.

Читайте також:


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: