На Чернігівщині після щеплення помер дворічний хлопчик

На Чернігівщині після щеплення помер дворічний хлопчик

Зі слів батьків, за кілька днів до трагедії дитині робили щеплення

Поліція Чернігівщини відкрила кримінальне провадження за фактом смерті дворічного хлопчика в Ічнянському районі, якому зі слів батьків, за кілька днів до трагедії робили щеплення.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

«Надвечір 18 липня до правоохоронців надійшло повідомлення, що до сільської амбулаторії з поганим самопочуттям доставлений малолітній хлопчик, який проживав в одному з сіл району. Йому була надана медична допомога, але незважаючи на всі зусилля лікаря, дитина померла», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що хлопчик проживав в благополучній родині разом з батьками. Зі слів батьків, кілька днів до цього дитині робили щеплення.

«В ході проведення перевірки поліцейські з’ясували, що на тілі дитини видимих тілесних ушкоджень не виявлено», - заявили в поліції.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) - карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

Триває досудове розслідування, перевіряються всі обставини смерті хлопчика.

Нагадаємо, жителю Сумщини, який завдав смертельні травми чотирирічній доньці за те, що вона відмовилася їсти, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: