На Дніпропетровщині перекинулася вантажівка з каустичною содою

На Дніпропетровщині перекинулася вантажівка з каустичною содою

ДТП трапилася на трасі Харків-Сімферополь

Вантажний автомобіль, навантажений каустичною содою, перекинулася на трасі Харків-Сімферополь. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

«20 червня о 23:00 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на трасі Харків-Сімферополь поблизу селища Варварівка Синельниківського району», – йдеться в повідомленні.

Після прибуття на місце пригоди рятувальники встановили, що вантажний автомобіль КрАЗ (самоскид) рухався у напрямку міста Дніпро.

«Машина була навантажена мішками з каустичною содою - хімічною речовиною, що використовується для виготовлення миючих засобів - загальною вагою 10 тон. Ймовірно не впоравшись з керуванням, водій автомобіля допустив перекидання транспортного засобу на бік, внаслідок чого близько чверті вантажу розсипалося, дизельне пальне розлилося. Також автомобіль перекрив смугу автошляху», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

До ліквідації наслідків події залучили підйомний кран. За його допомогою вантажний автомобіль, який перекинувся, піднято на колеса та прибрано з автошляху.

Крім того, власник вантажівки організував роботи по залученню іншого автомобіля та перегрузки вантажу до нього.

«Підрозділом ДСНС змито розлиту паливно-мастильну речовину з проїжджої частини. Рух автотранспорту на шляху відновлено у повному обсязі. До надання допомоги залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області», – уточнили рятувальники.

Співробітниками поліції проводять слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: