На Донбасі бойовики поранили двох українських військових

На Донбасі бойовики поранили двох українських військових

Російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню

В ході бойових дій на Донбасі в четвер, 4 жовтня, двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

Про це повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

«Упродовж поточної доби, від 7-ї до 18-ї години російські окупаційні війська 9 разів порушили режим припинення вогню. В тому числі – тричі з озброєння, забороненого Мінськими угодами. Вдень ворог відкривав прицільний вогонь по позиціях Об'єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Оріхове, Луганське, Шуми, Південне, Красногорівка, Мар'їнка та Павлопіль», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що опорні пункти українських військ поблизу Шумів та Південного були обстріляні зі стрілецької зброї, біля Красногорівки, Мар'їнки та Павлополя – стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів, у районі Кримського та Луганського противник також застосував станкові гранатомети.

Вогневі нальоти із застосуванням мінометів 82-го калібру ворог здійснив по Кримському та Оріховому, а позиції поблизу Луганського були обстріляні з мінометів калібру 120 мм.

«У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на противника, змушуючи його припинити обстріл», - зазначили в штабі.

Раніше повідомлялося, що СММ ОБСЄ 25 вересня було зареєстровано обстріл населеного пункту Саханка із застосуванням гранатомета АГС-17, в результаті якого осколкові поранення отримало подружжя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: