На Донбасі четверо українських воїнів отримали поранення

На Донбасі четверо українських воїнів отримали поранення

Оборонців Талаківки і Павлополя обстрілювали ворожі снайпери

В зоні АТО станом на 18:00 вівторка, 24 квітня, зафіксовано 28 обстрілів українських опорних пунктів бойовиками російсько-окупаційних військ.

Про це повідомляє прес-центру штабу АТО на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«На Донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів противник обстріляв наші позиції в районі Водяного, а з мінометів калібру 82 мм – поблизу Широкиного. З гранатометів та стрілецької зброї агресор відкривав вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік Лебединського, Талаківки, Ломакиного, Авдіївки та Мар’їнки, з гранатометів – біля Новотроїцького та Пищевика, з великокаліберних кулеметів – поблизу Павлополя, а з стрілецької зброї – в районі Кам’янки», - говориться у повідомленні.

Відзначається, що крім цього, оборонців Талаківки і Павлополя обстрілювали ворожі снайпери.

На Луганському напрямку, як повідомляє штаб АТО, заборонені 120 та 82 мм міномети окупанти застосували по українських позиціях під Луганським та Новолуганським, міномети калібру 82 мм – поблизу Троїцького, а гранатомети та стрілецьку зброю – в районі населеного пункту Валуйське.

Під час виконання бойових завдань четверо українських воїнів зазнали поранень. Їх госпіталізували до медичних закладів.

Нагадаємо, міністр оборони Степан Полторак заявив, що 30 квітня на Донбасі завершиться антитерористична операція, і почнеться новий формат під керівництвом Об'єднаних сил.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: