На Донбасі перекрили виробництво сурогатної горілки

На Донбасі перекрили виробництво сурогатної горілки

Торгівлю «паленою» горілкою організували троє жителів Донеччини

Співробітники СБУ викрили в зоні Операції Об'єднаних сил виготовлення і збут контрафактного алкоголю, якого виявили на суму понад 1,5 млн гривень, пише пресцентр відомства в четвер, 16 січня.

«У районі проведення операції Об'єднаних сил Служба безпеки України блокувала збут масштабної партії небезпечного для життя і здоров'я громадян контрафактного алкоголю. Орієнтовна вартість виявленого фальсифікату становить понад 1,5 мільйона гривень», - йдеться в повідомленні.

«Бізнес» налагодили троє жителів Донеччини. Вони закуповували алкоголь сумнівної якості в підпільних виробників регіону. Фальсифікат зберігали на складських приміщеннях, розташованих у Слов'янську і в одному з навколишніх сіл. Збували контрафакт власникам ряду торгових точок області.

Виявлено документацію злочинної діяльності, а також 10 тонн горілки, розлитої в 23 тис. пляшок різної ємності, з підробленими акцизними марками без відповідних документів.

Відкрито справу за статтею про незаконне виготовлення, зберігання, збут підакцизних товарів. Встановлюються джерела походження підробки і всіх осіб, причетних до реалізації контрафакту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: