На Донбасі вступив у силу «новорічний» режим тиші

На Донбасі вступив у силу «новорічний» режим тиші
Режим тиші на Донбасі розпочався опівночі

Командування Об'єднаних сил залишає за собою право застосовувати вогонь у разі загрози життю бійців та мирного населення

Командуванням операції Об'єднаних сил з 00:00 годин 29 грудня 2018 року запровадило безстроковий режим тиші на всій лінії бойового зіткнення з російськими окупаційними військами.

Разом з тим, командування Об'єднаних сил залишає за собою право застосовувати чергові вогневі засоби у разі загрози життю та здоров'ю військовослужбовців та мирного населення, відбиття нападу противника на позиції українських військових, захисту об’єктів військової та цивільної інфраструктури, які знаходяться під охороною та обороною Об’єднаних сил з метою недопущення втрат серед особового складу, попередження терористичних актів, спроб насильницького заволодіння зброєю, бойовою та іншою технікою, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Нагадаємо, 27 грудня учасники Тристоронньої контактної групи домовилися про перемир'я на Донбасі, яке розпочнеться 29 грудня з 00:01.

Голова МЗС Німеччини привітав домовленості про новорічне перемир'я на Донбасі і закликав до подальших кроків у сфері гуманітарного забезпечення. 

В ОБСЄ додали, що для перемир'я сторони мають вжити конкретні заходи.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: