На Донбасі загинув 33-річний військовий з Львівщини

На Донбасі загинув 33-річний військовий з Львівщини
23 квітня загинув військовий зі Славського Андрій Альошин

У червні у військового мав закінчитися термін трирічного контракту

Сьогодні, 23 квітня, в зоні проведення Операції Об’єднаних сил загинув військовий із селища Славське Львівської області Андрій Альошин.

Йому було 33 роки, і в червні у військового мав закінчитися термін трирічного контракту. Про це повідомляють на сайті Славської громади.

1331658_13560302.

Про загиблого Андрія Альошина відомо, що він 1987 року народження. Служив у 128 окремій гірсько-штурмовій бригаді. Трирічний контракт мав завершитися незабаром – у червні 2020 року. У загиблого бійця залишилися дружина та батьки.

«Сьогодні, 23 квітня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил загинув Андрій Альошин, уродженець смт Славське Сколівського району. Андрій Олександрович Альошин народився 28.03.1987 року. Проходив військову службу за контрактом у зоні АТО/ООС в складі 28 окремої гірничо-штурмової бригади», - повідомили у Львівській обладміністрації.

Про час зустрічі та прощання з Героєм повідомлять згодом.

Нагадаємо, сьогодні бойовики на Донеччині обстріляли українських військових біля Новомихайлівки. В результаті обстрілу поранення отримали двоє українських військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: