Окупанти поранили двох українських військових під Новомихайлівкою

Окупанти поранили двох українських військових під Новомихайлівкою
Військових доставили до шпиталю та надали медичну допомогу
Фото з відкритих джерел

Втрати противника уточнюються

Бойовики 23 квітня, порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил, поранивши двох бійців.

Про це повідомляє пресслужба штабу Операції Об’єднаних сил у Facebook.

«Так, проти українських захисників населеного пункту Новомихайлівка бойовики застосували ручні протитанкові гранатомети. Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил отримали осколкові поранення», – йдеться у повідомленні.

За даними штабу, військових оперативно доставлено до військово-медичного закладу та надано належну медичну допомогу.

«Такі дії бойовиків без відповіді не залишилися – українські військовослужбовці дали окупантам гідну відсіч. Втрати противника уточнюються», – підкреслюється у повідомленні.

Раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі знову перешкоджали роботі патрулів ОБСЄРегулярні заборони доступу місії на блокпостах збройних формувань під час спроб патрулів СММ ОБСЄ пройти або проїхати до непідконтрольних урядові районів розпочалися 21 березня в Донецькій області та 23 березня в Луганській області.

Крім того, бойовики мінують потенційні ділянки розведення військ на Донбасі. Окупанти встановлюють додаткові мінні поля із використанням заборонених протипіхотних мін ПМН та МОН у безпосередній близькості до доріг і сільськогосподарських угідь.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: