На Донбасі застрелили російського найманця, який обстрілював місцевих жителів

На Донбасі застрелили російського найманця, який обстрілював місцевих жителів

Російського бойовика застрелили невідомі із мисливської зброї

Головне управління розвідки Міністерства оборони заявляє, що невідомі вбили російського військовослужбовця, який відкрив хаотичну стрілянину по місцевих жителях у населеному пункті в зоні операції Об'єднаних сил. Про це сьогодні на брифінгу сказав речник Міноборони Дмитро Гуцуляк.

«За даними розвідки, 23 січня невідомі особи застрелили з мисливської зброї російського військовослужбовця, який відкрив хаотичну стрілянину по місцевих жителях», - повідомив він.

Про потерпілих серед місцевого населення не повідомляють.

Розвідка також повідомляє, що через цей інцидент в окупаційних військах з понеділка, 28 січня, починають роботу спеціальні комісії на чолі з російськими офіцерами, відповідальними за військово-політичну пропаганду.

Зазначимо, що Комітет виборців рекомендує кандидатам у президенти замовити держохорону«Ми наголошуємо, що російські спецслужби можуть полювати не лише за рейтинговими кандидатами, а можуть проводити окрему підривну діяльність, скажімо, з огляду на регіональний аспект або з огляду на дотичність до того чи іншого кандидата. Тому вони не будуть звертати увагу на рейтинги чи на епатажність. І тому ми закликаємо всіх без винятку кандидатів у президенти скористатися державною охороною. Тому що це не лише питання їх особистої безпеки, це також питання додаткових ризиків для виборчої кампанії», - наголосив Олексій Кошель.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: