На Донбасі зник контужений боєць «Закарпатського Легіону»

На Донбасі зник контужений боєць «Закарпатського Легіону»

Військовий служив у 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді

Боєць через отриману контузію втратив орієнтування на місцевості та покинув спостережний пост в напрямку ворожих позицій

У зоні бойових дій на Донбасі зник військовий 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Закарпатський Легіон», який отримав контузію.

Про це у неділю «Закарпатський Легіон» повідомив у Facebook.

Зазначається що 9 лютого під час обстрілу противником взводного опорного пункту один військовослужбовець дістав поранення та був евакуйований для надання медичної допомоги.

«Ще один військовослужбовець, ймовірно, через отриману контузію втратив орієнтування на місцевості та покинув спостережний пост в напрямку ворожих позицій. За цих обставин ми не виключаємо потрапляння його в полон. «Закарпатський Легіон» зберігає пильність і бойову готовність. Пошуки нашого побратима всіма доступними в умовах поточної ситуації засобами та методами тривають», - розповіли представники бригади.

Нагадаємо, у суботу 9 лютого російські окупаційні війська на Донбасі 10 разів порушили режим припинення вогню, у тому числі п'ять разів із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: