На Донеччині арештували пенсіонера, який замордував собаку металевим колуном

На Донеччині арештували пенсіонера, який замордував собаку металевим колуном
Чоловік завдав чотири удари металевим колуном по тварині
Фото з відритих джерел

У суді обвинувачений визнав свою вину

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області визнав винним непрацюючого чоловіка у жорсткому поводженні з тваринами і призначив покарання у вигляді одного місяця арешту. Про це повідомляє «Главком» з посиланням на вирок від 22 червня.

За матеріалами справи 9 травня, перебуваючи на території свого домоволодіння, чоловік наніс металевим колуном не менше п`яти ударів по тілу собаки. Від отриманих травм тварина померла.

У суді обвинувачений зізнався у скоєну, пояснив: пес його вкусив і це розлютило чоловіка. Потім він завдав чотири удари металевим колуном по тварині. Додав, що щиро розкаюється у вчиненому і просив суд не призначати покарання, яке пов`язано з позбавленням волі.

Під час обрання міри покарання суд звернув увагу на той факт, що обвинувачений на момент вчинення правопорушення досяг пенсійного віку, але ні де не працює, будь якого доходу не має, пенсії не утримує. Вказані обставини перешкоджають суду та роблять недоцільним призначення обвинуваченому покарання у вигляді штрафу або обмеження волі. Тому арешт на один місяць, на думку суду, є справедливим, необхідним та достатнім покаранням для виправлення обвинуваченого та попередження вчинення ним нових злочинів.

Як повідомляв «Главком», у квітні Самарський районний суд Дніпра призначив один рік обмеження волі, замінивши на два роки випробувального терміну для дівчини, яка викинула свою кішку з восьмого поверху.

Голосіївський районний суд Києва визнав винним 30-річного місцевого мешканця у вбивстві трьох цуценят і призначив п’ять років позбавлення волі, яке замінив на три роки іспитового терміну.

Нагадаємо, Шевченківський районний суд Києва виніс виправдувальний вирок догхантеру Олексію Святогору, якого обвинувачували у закликах до розправи над бездомними тваринами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: