На Донеччині місія ОБСЄ зафіксувала 87 вибухів

На Донеччині місія ОБСЄ зафіксувала 87 вибухів

У Луганській області Місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала у вівторок 87 вибухів у Донецькій області та два вибухи у Луганській області.

Про це повідомляється у звіті Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні на основі інформації, що надійшла станом на 19:30 13 серпня 2019 року.

«У Донецькій області Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши більше вибухів (87), якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (65 вибухів)», - йдеться у звіті.

Понад половину порушень режиму припинення вогню зафіксовано в районах на південно-південний схід від н.п. Пищевик (підконтрольний урядові, 25 км на північний схід від Маріуполя), а також на південь і захід від н.п. Ясинувата (непідконтрольний урядові, 16 км на північний схід від Донецька).

«У Луганській області Місія констатувала зменшення кількості порушень режиму припинення вогню, зафіксувавши, серед іншого, 2 вибухи, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом (жодних вибухів)», - повідомили в ОБСЄ.

Майже всі порушення режиму припинення вогню зафіксовано в районах на південь та схід від н.п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська).

У Верхньошироківському в результаті мінометного вогню пошкоджено житлові будинки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: