На Донеччині стався вибух у салоні краси: пошкоджено житловий будинок

На Донеччині стався вибух у салоні краси: пошкоджено житловий будинок

Жертв та постраждалих унаслідок вибуху немає

У Костянтинівці Донецької області стався вибух невідомого предмету в одному з салонів краси, жертв та постраждалих немає.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

На місці події працює слідчо-оперативна група співробітників поліції. Наразі будинки та прилегла територія оточено, триває перевірка спеціалістів-вибухотехніків та кінологів.

Зазначено, що сьогодні, 11 листопада 2017 року, о 18:06 до Костянтинівського відділення поліції надійшло повідомлення від власниці салону краси про вибух, який пролунав поряд із приміщенням, коли вона виходила на вулицю.

«На місце події відразу прибула слідчо-оперативна група співробітників поліції. Унаслідок вибуху пошкоджено приміщення салону краси та вікна житлового багатоповерхового будинку», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, нині будинки та прилегла територія оточено, триває перевірка спеціалістів-вибухотехніків і кінологів.

«Попередньо встановлено, що вибухнула граната РГД-5, жертв та постраждалих немає. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство)  Кримінального кодексу України», - доповіли у відомстві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: