На екстрадицію Каськіва з Панами піде близько 2-3 місяців, - екс-заступник прокурора

На екстрадицію Каськіва з Панами піде близько 2-3 місяців, - екс-заступник прокурора

За його думкою, Каськів - одна з ключових фігур, бо вся державна машина займалася відмиванням коштів

Екс-голава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів - не «велика риба», проте одна з ключових фігур. На його екстрадицію з Панами піде близько 2-3 місяців. Таку думку висловив екс-заступник прокурора України Микола Голомша в ефірі телеканалу «112 Україна».

«Думаю, це буде дуже швидко, приблизно 2-3 місяці потребується, щоб доставити його в Україну. Думаю, що Каськів є не такою серйозною рибою, але є однією з ключових фігур, тому що вся державна машина і всі міністерства й відомства фактично займалися відмиванням коштів. Думаю, що це тільки одна з провідних фігур, але не ключова», - сказав Голомша.

Як повідомлялося, раніше заступник генпрокурора Євген Єнін заявив, що Інтерпол підтвердив арешт екс-глави Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислава Каськіва в Панамі. За його словами, Панама 25 серпня видала ордер на тимчасовий арешт екс-чиновника, що передбачає арешт до 40 діб. Крім того, Україна передала оригінал запиту про екстрадицію Каськіва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: