На Харківщині затримано фіскалів за вимагання $20 тисяч хабара

На Харківщині затримано фіскалів за вимагання $20 тисяч хабара

Харківські фіскали організували схему отримання хабарів за непритягнення до відповідальності підприємців, які не сплатили податки

У Харківській області поліція викрила та затримала посадовців фіскальної служби після вимагання та отримання хабара у 20 тисяч доларів.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зазначається, що посадовці Головного управління держфіскальної служби у Харківській області організували схему отримання хабарів за непритягнення до відповідальності підприємців, які не сплатили податки.

Слідчі фіскальної служби відкрили кримінальне провадження за фактом ухилення від сплати податків підприємця, а потім провели обшуки, під час яких вилучили кошти та інші цінності.

Тож аби підприємець не поніс відповідальності, слідчі погодилися закрити кримінальне провадження та в подальшому не втручатися в його господарську діяльність за 20 тисяч доларів.

Ці гроші вони отримали через посередника, якому їх передав підприємець.

Нагадаємо, співробітники Служб безпеки України під процесуальним керівництвом військової прокуратури Харківського гарнізону сил АТО викрили на хабарі завідувача кафедрою одного з провідних вищих навчальних закладів Харкова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: