На лінії розмежування прикордонники затримали бойовика «ДНР»

На лінії розмежування прикордонники затримали бойовика «ДНР»

На даний момент чоловіка передано СБУ

У Донецькій області на контрольному пункті в'їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники затримали чоловіка, причетного до незаконних збройних формувань на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

«У контрольний пункт в'їзду-виїзду «Гнутове» на в'їзд до контрольованої українською владою території України прибув громадянин України 1991 року народження. Під час паспортного контролю чоловік надав паспортний документ, у якому було виявлені ознаки підробки: підробка підпису та печатки представників міграційної служби з використанням «кліше», - йдеться у повідомленні.

У ході перевірки стало відомо про можливу причетність затриманого до незаконних збройних формувань «ДНР». Повідомляється, що у період з листопада 2014 по лютий 2015 року він знаходився у складі так званої 1-й Слов'янської бригади.

На даний момент чоловік переданий представникам Управління служби безпеки України у Донецькій області.

Нагадаємо, крім того в контрольних пунктах «Гнутове» та «Мар’їнка» прикордонники Донецького та Краматорського загонів під час несення служби виявили ознаки часткової підробки паспортних документів у п’ятьох громадян України, які слідували на в’їзд з неконтрольованої території.

Порушників та відповідні протоколи передано співробітникам Національної поліції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: